Uw adviseur

Een geïmporteerde Twentse boer met een kleurtje”. Zo stel ik mij zelf het beste aan u voor. Aziatische roots van origine (geadopteerd) maar van jongs af volledig getogen en opgegroeid in de Achterhoek en Twente. En ja: “plat proat’n kan’k ook wa”.

Mijn kernwaarden zijn: waarde willen toevoegen als sparringpartner, 2+2=5, oplossingsgericht handelen / adviseren en een no-nonsense aanpak.

Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring opgedaan in de (internationale) rechtspraktijk. Ik heb meer dan 12 jaar als advocaat gewerkt bij een van de grootste advocatenkantoren in het Oosten van het land. Ik ben daar gestart vanuit een brede basis en heb verschillende takken van de juridische sport beoefend: van curator in faillissementen tot het behandelen van strafzaken als raadsman.

Gaandeweg ben ik er achter gekomen dat mijn hart vooral ligt om u als ondernemer met raad en daad bij te staan. Uw passie en drive voor uw bedrijf vind ik daarbij een grote bron van inspiratie.

Per 1 juli 2013 ben ik als zelfstandig ondernemer gestart met mijn Rechtspraktijk. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen seconde spijt van.

Inmiddels heb ik ook ruim 7 jaar ervaring opgedaan als extern ingehuurd bedrijfsjurist voor diverse nationale en internationale bedrijven. Door mijn brede kennis en ervaring, benader ik uw kwestie vanuit meerdere invalshoeken. Ik kijk daarbij niet alleen naar de juridische aspecten. Ik beoordeel uw kwestie vooral vanuit een businesswise perspectief in termen van risk management (SWOT) en kosten / baten. Het gaat niet alleen om wat er letterlijk op papier staat. Het gaat juist en vooral om de achterliggende bedoelingen en intenties die achter de woorden schuil gaan. En juist daarin ben ik het meest geïnteresseerd.

Ik kijk er naar uit om persoonlijk kennis met u te maken!